mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop
Wat te doen bij Annuleren en retourneren.
 
 
Retourneren***
U heeft een bedenkingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn aanbiedingen, patronen, haak- en breinaalden, gepersonaliseerde producten/maatwerk, boeken en speciaal voor U bestelde producten*. Het artikel kan alleen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Breimachines worden extra gecontroleerd. Bij elke slijtage of beschadiging van machine of doos, in welke vorm ook, wordt de machine als gebruikt beschouwd en behouden wij ons het recht om een waarde verschil in te houden.
Indien Uw bestelling retour komt wegens niet aannemen, verkeerd adres of na meerdere mislukte aflever pogingen, worden de kosten van het terug en versturen verrekend met het bedrag wat U terug betaald krijgt.


Wilt u de gehele bestelling retourneren of reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen samen met de HIER te downloaden Pdf formulier naar onderstaand retouradres. Meld uw retour ook van tevoren bij ons aan, dat kan via de mail, telefonisch of post. Mooi Zelfgemaakt zal na verwerken en controle de gehele aankoopsom exclusief de retourkosten (gelijk de verzendkosten) aan u terugstorten. Ook de verzendkosten voor het retourneren, naar ons toe, zijn voor uw eigen rekening.


Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal binnen 30 dagen aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. Indien het uiteindelijke orderbedrag, na retourneren, een hoger bedrag aan verzendkosten zou zijn dan de orginele bestelling, behoudt MooiZelfgemaakt het recht om het verschil van verzendkosten te verminderen op de terugbetaling.
Alle annuleringen ruilingen en retourneringen dienen aan MooiZelfgemaakt van te voren kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, telefoon of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Als een retournering niet aangemeld is kan het voorkomen dat er vertraging ontstaat in verwerking en terugbetaling van uw retournering.

Retourneren wegens foute levering of wegens niet correct werkende producten worden vergoed inclusief gratis retour sticker voor de retourzending. Overleg daarom altijd over uw retourzending. We sturen u dan een label voor DHL of PostNL, achteraf vergoeden is niet mogelijk.
 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen bij vooruitbetalen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Belgie dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan MooiZelfgemaakt heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Vul daarom het formulier zorgvuldig in.

Annuleren
Het annuleren van een bestelling, is zolang deze nog niet betaald is, kostenloos geef het wel zo spoedig mogelijk aan bij MooiZelfgemaakt. Is een bestelling al betaald dan kunnen wij 1 euro kosten in rekening brengen, Dat zijn de kosten voor verpakken en labelen maar ook voor kosten die wij moeten betalen voor het gebruik en terugboeken aan de bank.

Eventueel betaalde bedragen worden binnen maximaal dertig dagen aan u terugbetaald.
 

Retouradres:
MooiZelfgemaakt
tav.Klantenservice
O.L. Vrouwestraat 17
6666AJ Heteren


*** Uitzondering zijn speciaal voor u bestelde artikelen zoals seizoensgebonden, haak-, breinaalden, boeken, patronen, voor u besteld verfbad, gepersonaliseerd en alle andere niet standaard assortiments artikelen.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN