breigaren haakgaren header

Retourneren

Wat te doen bij Annuleren en retourneren.

 
Annuleren
Het annuleren van een bestelling, is zolang deze nog niet betaald is, kostenloos geef het wel zo spoedig mogelijk aan bij MooiZelfgemaakt. Is een bestelling al betaald dan brengen wij 1 euro kosten in rekening, Dat zijn de kosten die wij moeten betalen voor het gebruik en terugboeken aan bank kosten.
 
Retourneren***
U heeft een bedenkingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn aanbiedingen, gepersonaliseerde producten/maatwerk boeken en speciaal voor U besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Breimachines worden extra gecontroleerd. Bij elk slijtage of beschadeging van machine of doos, in welke vorm ook, wordt de machine als gebruikt beschouwd en behouden we de recht om het waarde verschil in te houden.
Indien Uw bestelling retour komt wegens niet aannemen, verkeerd adres of na meerdere mislukte aflever pogingen, worden de kosten van het terug sturen verrekend met het bedrag wat U terug betaald krijgt.


Wilt u de gehele bestelling retourneren reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen samen met de HIER te downloaden Pdf formulier naar onderstaand retouradres. MooiZelfgemaakt zal de gehele aankoopsom inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.


Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Alle annuleringen ruilingen en retourneringen dienen aan MooiZelfgemaakt kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, telefoon of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.
 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen bij vooruitbetalen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Belgie dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan MooiZelfgemaakt heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Vul daarom het formulier zorgvuldig in.
Eventueel betaalde bedragen worden binnen maximaal dertig werkdagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
MooiZelfgemaakt
tav.Klantenservice
O.L. Vrouwestraat 17
6666AJ Heteren


*** Uitzondering zijn speciaal voor u bestelde artikelen zoals seizoensgebonden, boeken, patronen, verfbad, gepersonaliseerd en alle andere niet standaard assortiments artikelen.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN