mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop

Copyright foto's en teksten

MooiZelfgemaakt besteedt veel tijd aan het maken van foto's. Soms krijgen we ze van onze leverancier maar alle overige teksten en foto’s worden door MooiZelfgemaakt zelf vervaardigd en zijn daarom auteursrechtelijk beschermd. Niets op deze website worden gebruikt of vermenigvuldigd zonder voorafgaande toestemming. De auteursrechten en copyright van deze website zijn en blijven eigendom van MooiZelfgemaakt.

Wilt u een foto gebruiken?
Neem dan via onze contact pagina even contact op en we overleggen voor de mogelijkheden.

Gebruiken wij iets van u?
MooiZelfgemaakt haalt veel foto's van het internet van onze leveranciers, wij gaan er altijd vanuit dat het vrij te gebruiken foto's zijn. Is dit niet het geval of denkt u dat we onterecht een foto of foto's gebruiken neem dan even contact met ons op en we verwijderen deze foto's zo snel mogelijk. MooiZelfgemaakt is nimmer verantwoordelijk voor fouten of voor per vergissing gebruikte foto's van collega winkels en webshops.
Ook alle patronen zijn met toestemming geplaatst. Als er geen contact met de ontwerper te krijgen was, hebben we alleen de patronen gebruikt die openbaar te vinden waren op xociale media en het internet. Wij proberen toch zoveel mogelijk de ontwerper te noemen en een bron te vermelden.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN