breigaren haakgaren header

Addi breimachines

Met de Addi Express wordt breien super eenvoudig. Zelfs beginners zullen binnen enkele minuten trots zijn op hun breiwerk. 
Met de Express "Kingsize" heeft u meer mogelijkheden. U kunt grotere oppervlaktes breien en is geschikte voor garens van acryl en wol pendiktes 3,5 - 5.5. 


De Addi Kingsize is met enkele eenvoudige stappen aan tafel te bevestigen, zodat hij niet kan wegglijden. Het garen plaatsen in de ronde en u kunt aan de slag. 
De kleine Express heeft 22 naalden maar de Kingsize heeft zelfs 46 naalden daarmee kunt U rondbreien tot een diameter van ca. 35 cm, rechtgebreid c.a. 45 cm breed. Inclusief vernieuwde toerenteller (anders dan op de afbeeldingen) bij overgang thv. van de teller kunt u enig weerstand voelen, dit is normaal.

Niets is leuker dan breien met de Addi Express. 
Leuk voor sjaals, mutsjes beenwarmers, truien en vesten etc.

Wij hebben een showmodel zodat U de Breimachine op afspraak kunt bekijken, alle breimachine's worden voor versturen getest op en mogen alleen in orginele onbeschadigde verpakking en ongebruikt retour gestuurd worden. 


 
 

 
 

Sorteer op:
 
Gratis verzonden!
Addi Express Kingsize (breimachine met 46 naalden)


OutOfStock
142.95

Addi expres haak


InStock
5.49

Addi Boek voor KingSize Duits


OutOfStock
17.95

Nieuw!
Addi Winding instead of Knitting


InStock
17.95

Nieuw!
Addi Kurbeln statt stricken


InStock
17.95

  

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN