mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop

Addi breimachines 
De Addi Kingsize is met enkele eenvoudige stappen aan tafel te bevestigen, zodat hij niet kan wegglijden. Het garen plaatsen in de geleider en u kunt aan de slag. 
De kleine Express heeft 22 naalden maar de Kingsize heeft zelfs 46 naalden daarmee kunt U rondbreien tot een diameter van ca. 35 cm, rechtgebreid c.a. 45 cm breed. Inclusief vernieuwde toerenteller, bij overgang thv. van de teller kunt u enig weerstand voelen, dit is normaal.

Niets is leuker dan breien met de Addi Express. 
Leuk voor sjaals, mutsjes beenwarmers, truien en vesten etc. 


Met de Addi Express wordt breien super eenvoudig. Zelfs beginners zullen binnen enkele minuten trots zijn op hun breiwerk. 
Met de Express "Kingsize" heeft u meer mogelijkheden. U kunt grotere oppervlaktes breien en is geschikte voor garens van acryl en wol pendiktes 3,5 - 5.5.

 Sorteer op:
 
InStock 23.95
Met gratis 2 bolletjes garen
InStock 6.95
 


  


Addi breimachine orginele reserve onderdelen.


Wij hebben een showmodel zodat U de Breimachine op afspraak kunt bekijken, alle breimachine's worden voor het versturen getest op meerdere punten zoals o.a. overgang bij teller, teller zelf, ratelen, schakelaar en naalden. De rondbrei machines mogen alleen in orginele onbeschadigde verpakking en ongebruikt retour gestuurd worden.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN