breigaren haakgaren header

Haak en breikamer


Wij hebben een leuke gezellige kamer speciaal ingericht voor een haak en brei cafe. Ook organiseren voor de Stichting Earlybirds en Muis Jantje elke 3 weken een Haak-In, dit houdt in dat U gezellig bij ons naar de winkel komt, met maximaal 12 personen. U neemt Uw eigen haakwerkje mee of schaft deze bij ons aan. Er is hulp van een ervaren haakster (Voor diegene die hulp willen, of willen starten met haken) U begint bij ons, en als U naar huis gaat heeft U een goede begin gemaakt van een Earlybirdje of Muisje, U heeft een paar gezellige uurtjes gehad voor het goede doel met gratis koffie of thee. Het maakt niet uit of U alleen of met meerderen komt.

Als Uw birdje of muisje klaar is mag U deze bij ons inleveren, wij zorgen dan dat deze allemaal bij de stichting terecht komen.

 


 
  


Waneer is er weer een Haak In:

7 December =  vol

 
Wilt U meedoen, meld U zich dan aan en vermeld op welke dag U wilt komen en of U al kunt haken of dat U een beginner bent, Indien U toch niet besluit te komen meld U dan alstublieft af zodat wij iemand anders Uw plekje kunnen geven.

Aanmelden kan hier<<