mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop

U kunt bij ons op de volgende manieren online betaleniDeal (Nederland),
Mr Cash,Belfius, KBC/CBC(België),
EPS (Oosterijk)
Bunq (Europa via een smartphone of tablet)
PayPal (+ €2,50 Wereldwijd)
Zelf vooraf overmaken (Zelf betalen met uw eigen bank)


U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van Uw eigen bank.
 
U plaatst een bestelling op MooiZelfgemaakt.nl. Bij het afrekenen van Uw bestelling kunt U aangeven hoe U wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer Uw bank. Vervolgens word U doorgeleid via Buckaroo naar Uw eigen bank waar de betaalopdracht voor U klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en U autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van Uw betaalrekening afgeschreven en Uw bestelling word dezelfde dag verzonden. Zodra uw bank de betaling verwerkt heeft, staat er op uw afschrift NL56DEUT0265186420 vermeld. Dit is het bankrekeningnummer van Buckaroo. Wij ontvangen ue betaling via Buckaroo. NL56DEUT0265186420 is dus niet onze rekeningnummer maar die van Buckaroo zelf. Wilt u zelf naar ons overschrijven gebruik dan onze rekeningnummer NL32KNAB0255715870 tnv MooiZelfgemaakt met uw factuur/order nummer als omschrijving.
 
 
Overschrijven

U krijgt altijd van Mooi Zelfgemaakt een besteloverzicht via de mail daar kunt U alle gegevens op vinden en kunt U het op Uw eigen gewenste manier overmaken o.v.v. naam en factuurnummer. Uw bestelling wordt verzonden nadat het factuurbedrag op de rekening bijgeschreven is, dit kan 1 tot 2 dagen duren.Betalen bij afhalen 

U betaalt als U het garen ophaalt en dat kan bijna altijd nog dezelfde dag dit gaat wel altijd op afspraak. U kunt in de winkel contant afrekenen en pinnen. In verband met uw en onze veiligheid is er weinig wisselgeld in huis is. Met bestellen is het ook mogelijk om aan te geven dat U alvast wil betalen maar het toch komt afhalen.


Ophalen uit de afhaalbox

U kiest met afrekenen dat u uw bestelling uit de box wilt halen en U betaalt met iDeal U krijgt dan een slotcode en kastnummer waar u zelf wanneer u het uitkomt uw bestelling ophaalt. Dat kan zelfs 7 dagen per week 24 uur per dag.
Voor meer info klik hierVerzendkosten en levertijden

Als uw pakket bij ons is opgehaald door DHL of PostNL, wordt het in de regel de volgende dag bezorgt, ook op zaterdag.
Brievenbus post word bezorgt door uw postbezorger, deze leveren van dinsdag t/m zaterdag.
Let wel op dat uw adres goed ingevuld is, als uw bestelling retour gestuurd wordt i.v.m. foute adressering zullen deze kosten doorberekend worden voor het opnieuw verstuurd wordt. De koerier berekend ons €8,95 voor een pakket en €6,95 voor een brievenbus bezorging.
Digitale boeken en patronen worden handmatig, via WeTransfer, naar uw mail verzonden. Dit gebeurt binnen 24 uur.

Bij bestellingen van borduurpakketten is de levertijd langer, deze worden speciaal voor u besteld.
Binnen Nederland verzenden wij standaard de bestellingen met DHL, Uw verzendkosten zullen niet meer zijn dan €5,50 bij een bestelling tot €70, daarboven zijn verzendkosten gratis.
Wilt u via PostNL uw bestelling ontvangen dan betaald u de normale verzendkosten die PostNL ons ook berekent, €7,95


Overdag niet thuis?

Ook heeft u de mogelijkheid Uw bestelling s'avonds te laten bezorgen binnen 1 of 2 werkdagen voor slechts €6,95. De eerste afleverpoging van Uw pakket zal dan die werkdag tussen 18.00 en 21.00 uur zijn.

 Naar Belgie zijn de verzendkosten €8,95 Bij een bestelling boven €70 betaald U €3,95 verzendkosten en naar Duitsland word Uw bestelling verzonden voor €10,95 en bij een bestelling boven €70 voor €5,95. We verzenden naar België en Duitsland alleen met DHL.
 

Voor de rest van Europa is afhankelijk van de grote en gewicht van Uw bestellingen dat kunt U zien in het bestelproces daar wordt het precies aangegeven, U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele invoerkosten en belastingstoeslagen als u uw pakket laat bezorgen buiten de EU.

Kies uw eigen DHL afhaalpunt. 
Als u overdag bijna nooit thuis bent, is het wel zo handig uw bestelling direct te laten bezorgen bij een DHL ParcelShop bij u in de buurt. U kunt het pakket dan ophalen wanneer het u uitkomt, zodat u snel over uw bestelling kunt beschikken.

U wordt per e-mail geïnformeerd als uw bestelling klaarligt in de DHL ParcelShop. Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u uw pakketje komt ophalen.
Voor een overzicht van de alle 1300 afhaalpunten klikt u HIER. Noteer het nummer bv. NL... of BE... en de naam van de afhaalpunt, deze kunt u invullen in bij opmerkingen met het bestellen en afrekenen. Geeft U geen voorkeur van afhaalpunt in dan zoeken wij de dichtsbijzijnde van uw adres op. Vul wel altijd uw eigen adres in bij uw gegevens. Pas het, na inpakken van Uw bestelling, het toch door een brievenbus dan krijgt U het gewoon thuisbezorgt. Wilt u dit niet kunt U dat doorgeven bij opmerkingen.

Uw voordelen op een rij:
– U bepaalt wanneer u uw pakket ophaalt.
– U hoeft niet meer te wachten op de bezorger.
– Er is altijd een van de 1300 DHL ParcelShop's in de buurt.
– Ruime openingstijden van de DHL ParcelShop.

– Pas het na inpakken van Uw bestelling toch door een brievenbus dan krijgt U het gewoon thuisbezorgt.


Bestelde artikelen die voorradig zijn en op werkdagen geplaatst en betaald zijn worden zoveel mogelijk dezelfde dag, op volgorde van binnenkomst al verzonden en meestal de volgende dag bezorgd. In geval van onvoldoende voorraad binnen 10 werkdagen. Let op we zijn niet verantwoordelijk bij vertraging van de bezorging door PostNL of DHL. Onderstaande schema is als voorbeeld voor de bezorging van paketten. 


Bezorging binnen 24 uur met uitzondering van het weekend

Besteld op:

Tijdstip:

Bezorgd op:

Maandag

voor 14:00

Dinsdag  of Woensdag

Dinsdag

voor 14:00

Woensdag of Donderdag

Woensdag

voor 14:00

Donderdag of Vrijdag

Donderdag

voor 14:00

Vrijdag of Zaterdag

Vrijdag

voor 14:00

Zaterdag of Maandag

Zaterdag

 

Dinsdag of Woensdag

Zondag

 

Dinsdag of Woensdag

 

Feestdagen en drukte kunnen vertragingen veroorzaken.
 

 

Mooi Zelfgemaakt
Onze lieve Vrouwestraat 17 Heteren
 06-43812776


Bezoek van onze winkel/showroom is alleen op afspraak

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN