breigaren haakgaren header

Betalen verzenden en retouren

U kunt bij ons op de volgende manieren betaleniDeal (Nederland), Mr Cash, ING HomePay(België) en Sofort Banking.
Met iDEAL, Sofort Banking en Bancontact kunt U vertrouwd veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van Uw eigen bank.
 
U plaatst een bestelling op MooiZelfgemaakt.nl. Bij het afrekenen van Uw bestelling kunt U aangeven dat U met iDEAL of Mr Cash wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer Uw bank. Vervolgens word U doorgeleid via Sisow naar Uw eigen bank waar de betaalopdracht voor U klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en U autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van Uw betaalrekening afgeschreven en Uw bestelling word dezelfde dag verzonden
 
 
Overschrijven

U krijgt altijd van Mooi Zelfgemaakt een besteloverzicht via de mail daar kunt U alle gegevens op vinden en kunt U het op Uw eigen gewenste manier overmaken o.v.v. naam en factuurnummer. Uw bestelling wordt verzonden nadat het factuurbedrag op de rekening bijgeschreven is. Voor klanten buiten Nederland en België is dit de enigste manier om te betalen.


Onder rembours

Als U kiest voor deze betaalmogelijkheid kiest U voor betalen aan de postbode en is Uw aankopen gratis verzekerd tot 500 euro. De kosten voor onder rembour is 12,50 euro en 5% toeslag. Uw bestelling word direct verzonden. Dit kan alleen binnen Nederland.Betalen bij afhalen

U betaalt als U het garen ophaalt en dat kan bijna altijd nog dezelfde dag dit gaat wel altijd op afspraak. U kunt in de winkel pinnen en er is in verband met uw en onze veiligheid weinig wisselgeld in huis is. Met bestellen is het ook mogelijk om aan te geven dat U alvast wil betalen maar het toch komt afhalen.Verzendkosten en levertijden.

Als uw pakket bij ons is opgehaald door DHL, wordt het in de regel de volgende dag bezorgt, ook op zaterdag (m.u.v. de Waddeneilanden)
Brievenbus post word bezorgt door uw postbezorger, deze leveren van dinsdag t/m zaterdag.
Let wel op dat uw adres goed ingevuld is, als uw bestelling retour gestuurd wordt i.v.m. foute adressering zullen deze kosten doorberekend worden voor het opnieuw verstuurd wordt. De koerier berekend ons €6,95 voor een pakket en €3,95 voor een brievenbus bezorging.

Bij bestellingen van borduurpakketten is de levertijd langer, deze worden speciaal voor u besteld.

Binnen Nederland verzenden wij de bestellingen met DHL, Uw verzendkosten zullen niet meer zijn dan €3,95 voor een standaartpakket met track en trace. (zonder de extra optie's) Ook heeft u de mogelijkheid Uw bestelling s'avonds te laten bezorgen op de volgende dag voor slechts €4,95. De eerste afleverpoging van Uw pakket zal dan tussen 18.00 en 21.00 uur zijn. Is uw bestelling boven de 60 euro dan betalen wij Uw verzendkosten.

 

Naar Belgie word Uw bestelling verzonden voor slechts 6,95 Bij een bestelling boven 60 euro betaald U 3 euro verzendkosten.
 

Voor de rest van Europa is afhankelijk van de grote en gewicht van Uw bestellingen dat kunt U zien in het bestelproces daar wordt het precies aangegeven, U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele invoerkosten en belastingstoeslagen als u uw pakket laat bezorgen buiten Europa.


Kies uw eigen DHL afhaalpunt.

Als u overdag bijna nooit thuis bent, is het wel zo handig uw bestelling direct te laten bezorgen bij een DHL ParcelShop bij u in de buurt. U kunt het pakket ophalen wanneer het u uitkomt, zodat u snel over uw bestelling kunt beschikken.

U wordt per e-mail geïnformeerd als uw bestelling klaarligt in de DHL ParcelShop. Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u uw pakketje komt ophalen.
Voor een overzicht van de alle 1300 afhaalpunten klikt u HIER. Noteer het nummer bv. NL... of BE... en de naam van de afhaalpunt, deze kunt u invullen bij het bestellen en afrekenen. Vul het ook in bij het aflever adres

Uw voordelen op een rij:

– U bepaalt waar en wanneer u uw pakket ophaalt.
– U hoeft niet meer te wachten op de bezorger.
– Er is altijd een van de 1300 DHL ParcelShop's in de buurt.
– Ruime openingstijden van de DHL ParcelShop.

– Slechts €3,95 binnen Nederland en €6,95 voor België.

 Bestelde artikelen die voorradig zijn en op werkdagen tot 14:00 uur geplaatst en betaald zijn worden zoveel mogelijk dezelfde dag al verzonden en meestal de volgende dag bezorgd. In geval van onvoldoende voorraad binnen 10 werkdagen. Let op we zijn niet verantwoordelijk bij vertraging van de bezorging door PostNL of DHL onderstaande schema is als voorbeeld voor de bezorging van paketten.

Bezorging binnen 24 uur met uitzondering van het weekend
Besteld op: Tijdstip: Bezorgd op:
Maandag voor 14:00 Dinsdag
Dinsdag voor 14:00 Woensdag
Woensdag voor 14:00 Donderdag
Donderdag voor 14:00 Vrijdag
Vrijdag voor 14:00 Zaterdag
Zaterdag   Dinsdag
Zondag   Dinsdag
 
Feestdagen kunnen vertragingen veroorzaken.
 


Wat te doen bij Annuleren en retourneren.

 
Annuleren
Het annuleren van een bestelling is zolang deze nog niet is verstuurd kostenloos geef deze zo spoedig mogelijk aan bij MooiZelfgemaakt.
 
Retourneren
U heeft een bedenkingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk boeken en speciaal voor U besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.
Indien Uw bestelling retour komt wegens niet aannemen, verkeerd adres of na meerdere mislukte aflever pogingen, worden de kosten van het terug sturen verrekend met het bedrag wat U terug betaald krijgt.


Wilt u de gehele bestelling retourneren reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen samen met de HIER te downloaden Pdf formulier naar onderstaand retouradres. MooiZelfgemaakt zal de gehele aankoopsom inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.


Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Alle annuleringen ruilingen en retourneringen dienen aan MooiZelfgemaakt kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, telefoon of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.
 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen bij vooruitbetalen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Belgie dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan MooiZelfgemaakt heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Vul daarom het formulier zorgvuldig in.
Eventueel betaalde bedragen worden binnen maximaal veertien werkdagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
MooiZelfgemaakt
tav.Klantenservice
O.L. Vrouwestraat 17
6666AJ Heteren
 
Mooi Zelfgemaakt
Onze lieve Vrouwestraat 17 Heteren
 06-43812776
kvk.Centraal Gelderland 54720567
Btw nummer NL183465799B01
ING rekeningnummer 659829274
Ibannummer NL03INGB0659829274

Bezoek van onze winkel/showroom is alleen op afspraak