breigaren haakgaren header

Snel naar standaard haakgaren

Handige informatie over haakgaren

Het is voor ons bij erg belangrijk dat u het juiste haakgaren en accessoires kunt kopen, zodat u lang kunt genieten van uw persoonlijke haakproject. Dun haakgaren, dik haakgaren. Katoenen haakgaren, haakgaren met linnen, effen haakgaren, kleurrijk haakgaren, haakgaren voor filethaakgaren of verloophaakgaren: de keuze is groot en het is moeilijk om een ​​beslissing te nemen. Daarom hebben we hier de meest gestelde vragen over haakgaren op een rijtje gezet.

Welk garen het beste is om te haken hangt helemaal af van je haakproject. Dat hangt helemaal af van je haakproject. Onze standaard haakgaren zoals Rio, Cotton Quick, Phildar 3 en Limone zijn katoenen haakgaren is ideaal voor zomerse haakmode zoals gehaakte tops, zelf gehaakte rokken of accessoires zoals gehaakte sjaals. Het haakgaren is ook ideaal voor amigurumi en gehaakte dieren. Dit garen voor naalden 3-4 is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. 
Het dunne haakgaren zoals Cotton Crochet of Rio fine is geschikt voor naalden 1-2 terwijl Thick en Quick weer voor naalden 8-9 is.

Breitest met haakgaren
Op de wikkel van elk garen vindt u informatie over de naalddikte en informatie over de dikte. Dit dient echter als richtlijn te worden opgevat en kan in individuele gevallen afwijken. Want afhankelijk van hoe strak of los je haakt en welke naalddikte je gebruikt, kunnen er andere waarden zijn. Maak daarom een ​​steekvoorbeeld voordat u gaat haken.


 

   

Sorteer op:
 
Cotton 8/4


InStock
1.95

Scheepjes Catona 526 Ashes


InStock
€ 2.59 nu € 2.29

in meer dan 85 kleuren
Maxi Sweet Treat


InStock
1.80

nieuw!
Lana Grossa Gomitolo Collina


InStock
9.95

Scheepjes Whirl


InStock
21.95

nieuw!
Phildar Perle 5


InStock
3.29

keuze uit 6 kleuren
Schachenmayr Micro Summer Trend Color


InStock
€ 13.75 nu € 10.00

Scheepjes Stone washed


InStock
3.60

Coton Crochet 10


InStock
2.25

Met een subtiel glitter
Pingouin Esterel lurex


InStock
3.20

in verschillende kleuren
Grundl Cotton Quick Batik


InStock
5.50

Lammy Yarns coton 5


InStock
4.40

Lana Grossa Cotton Love


InStock
4.95

Scheepjes Whirlette


InStock
6.95

 

  

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN