mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop
Pony Split French Knitter
Pony Split French Knitter
Pony Split French Knitter
Pony Split French Knitter
Pony Split French Knitter
6.99
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf € 60,-
Veilig betalen
Uit voorraad geleverd
Altijd uit 1 verfbad
14 dagen retourneren
Klantenbeoordeling van 9,9/10


Wilt u meer bestellen dan er op voorraad is? Dan bestellen we deze extra voor u, neem even contact met ons op om de mogelijkheden en levertijd te bespreken

De Pony Split French Knitter is een kunststof punnikapparaat welke in twee delen te splitsen om zo om koorden te kunnen punniken, zoals USBkabels of een koptelefoonsnoer. Het punnikapparaat komt met pinnen en U-pinnen, een haaknaald.

De twee delen zijn uit elkaar te halen en maken het mogelijk om al je creativiteit kwijt te kunnen bij het omwikkelen van objecten met langen uiteindes. Versier de USBkabel van je smartphone of restyle je oordopjes of koptelefoon. Een slim apparaat, uniek en gepatenteerd van Pony.

Leg simpelweg het item dat je wilt omwikkelen met het garen in de ene helft van de Split French Knitter, maak de knitter dicht en vergrendel deze met de rubberen ringen. Klaar om te breien!

De Split French Knitter wordt geleverd met 12 losse pins, 6 U-pins, een haaknaald, 3 rubberen ringen en een handleiding, helaas geen Nederlands maar welmet duidelijke tekeningen. De U-pins zijn handig bij het gebruik van dikke wol, en de pins zijn perfect voor het breien met fijnere garens of koord voor sieraden.

Kleur kan afwijken van de afbeelding.