mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop

Informatie voor bedrijven

Als u de BTW verlegd wil hebben kunt u het makkelijkst een account aanmaken en via de mail aangeven dat u het verlegd wilt hebben. Na controle van uw KVK kunnen we dit voor u instellen dat dit automatisch gebeurt. Achteraf BTW verleggen van uw bestelling is niet mogelijk.

Wilt u bij ons inkopen als wederverkoper dan kunt u een aanvraag doen via de mail met de volgende informatie. Naam en functie contactpersoon, bedrijfsnaam en adres, uw website en/of winkeladres, telefoonnummer, btw en KVK nummer. Ook willen we graag een kleine indicatie van wat u verwacht in te kopen via ons. U krijgt dan een zakelijk account waarbij elke bestelling een kortingspercentage verrekend wordt. Op dit account ziet u ook prijzen inclusief btw. Onze korting voor u gaat over de gemiddelde inkoop. Hoe meer u gemiddeld besteld hoe hoger de korting over de verkoop prijs in onze webshop. Uw aanvraag zal altijd discreet behandeld worden.
Voor vragen kunt u altijd kontact met ons opnemen


Login voor bedrijven. 

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN