mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop
Haaknaald Pony 9 kunststof blauw
Haaknaald Pony 9 kunststof blauw
3.25
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Gratis verzenden vanaf €70,-
Veilig betalen
Uit voorraad geleverd
Altijd uit 1 verfbad
14 dagen retourneren
Klantenbeoordeling van 9,9/10

Haaknaalden zijn er in vele soorten, vormen en maten! Er zijn vrolijk gekleurde haaknaalden en er bestaan haaknaalden die neutraal van kleur zijn. Pony is nu met een lijn haaknaalden gekomen in wel negen verschillende kleuren! Hierdoor zien de haaknaalden er lekker hip uit! Maar, zijn er eigenlijk nog meer redenen om aan de slag te gaan met een haaknaald in een fel kleurtje?

Het gebruik van kleuren heeft op verschillende manieren effect op ons. Het zien van kleuren kan in grote mate invloed hebben op ons gevoel van welbehagen. Wanneer een gekleurde naald gebruikt wordt bij het haken dan zorgt dat automatisch voor een blij en ontspannen gevoel. Ook wordt door de kleur de aandacht onbewust nóg meer naar het haakwerk getrokken, wat zorgt voor een betere focus en concentratie. 

De Pony Colour Crochet Needles hebben een speciale geanodiseerde coating die het oppervlak van de haaknaald goed beschermt. Hierdoor zal het mooie kleurtje van de haaknaald nooit loslaten of vervagen en hebben deze haaknaalden een grotere hardheid en duurzaamheid. De haaknaalden zijn erg soepel en glad, waardoor het haakgaren nooit zal beschadigen door de haaknaald. De eigenschappen van de Pony Colour Crochet Needles maken dat de naalden zeer geschikt zijn als opvolger van kinderhaaknaalden. Want, de mooie kleuren zijn toch leuk voor jong én oud.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN