mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop

Grundl Norwegia


Bergen, gletsjers en diepe kustfjorden. Voeg daarbij de geur van kaneelbroodjes en een knapperend open vuur. Oh, Scandinavië is een droom. Gründl Norwegia met een Noors patroon is voor iedereen die de Scandinavië tot leven wil brengen in hun garderobe: omdat het Noorse patroon nog nooit zo eenvoudig is geweest en met dit garen direct van de bol is gemaakt. Zonder de verschillende kleuren te kruisen en ingewikkeld patronen. Klinkt dat niet fenomenaal? Ga op creatieve avonturen met een garen dat gemakkelijk te wassen is, zijn vorm behoudt en snel droogt. Bovendien is de speciale polyacrylvezel zeer duurzaam en slijtvast. Uw unieke stuk voor de eeuwigheid. En het wolachtige karakter geeft je het verlangen naar Scandinavië.

Brei truien, vesten, mutsen of sjaals voor het hele gezin. Maar ook knusse kussenhoezen met een Noors patroon zijn makkelijk te maken. 

Norwegia van Grundl zijn bollen van 100 gram en bestaat uit 100% acryl en met een looplengte van 250 meter heeft u aan 5 bollen al genoeg voor een trui maat 38. De kleurverloop is zo bijzonder dat u met een simpele steek de mooiste truien of sjaals kan breien. Met naalden 4 of 5, 19 steken en 27 naalden maakt een een proeflapje van 10x10 cm. 

Sorteer op:
 
InStock 5.25
 

 Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN