mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop

Durable Comfy

 

Durable Comfy is een fijn en zacht garen gemaakt van 100% microvezel acryl, waardoor het niet zomaar een acrylgaren is. Microvezels zijn extra fijne vezels die heel natuurlijk aanvoelen. Ze geven Durable Comfy een lichte en zachte structuur en zorgen er tegelijkertijd voor dat het garen sterk en duurzaam is. Zo kan Durable Comfy goed vocht opnemen en afvoeren, waardoor het lijkt te ademen. Haak- en breiwerken voelen hierdoor bij warm luchtig aan. Een ideaal garen dus voor een fijn kledingstuk, sjaal, omslagdoek of een heerlijke muts.Daarnaast is het garen ook perfect voor een mooi deken voor op de bank, kortom genoeg mogelijkheden.

Durable Comfy is verkrijgbaar in meerdere kleuren, uiteenlopend van mooie pasteltinten, tot krachtige felle kleuren, maar ook fijne basic tinten. Voor ieder wat wils! Eén bol is 100 gram en bevat 266 meter garen en is geschikt voor naalden 3-4 mm. Een proeflapje maakt u met 33 steken en 22 naalden.


Sorteer op:
 
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock 3.5
InStock Gratis
InStock Gratis
  

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN