mooi zelfgemaakt haak en breigaren webshop
Cadeaubon van 100 euro
Cadeaubon van 100 euro
100.00
Opmerking of wensen kunt u hier aangeven: Voor... van... bedankt... verjaardag... zomaar...
Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
Gratis verzenden vanaf €70,-
Veilig betalen
Uit voorraad geleverd
Altijd uit 1 verfbad
14 dagen retourneren
Klantenbeoordeling van 9,9/10

Een cadeaubon geven, of om er één te krijgen is altijd leuk, zeker met een kadobon van MooiZelfgemaakt. Zo leuk om iets uit te zoeken wat u zelf graag hebben wilt.

- Hoe werkt het?
U kiest het bedrag wat u cadeau wilt doen, hierbij heeft u de keuze uit meerdere bedragen vanaf 10 euro. Wij maken de bon op naam voor de ontvanger, deze bon ontvangt u binnen een dag gratis in uw mailbox. U print de cadeaubon uit en deze bon geeft u aan ontvanger.

- Hoe gebruik ik de cadeaubon?
U kiest in de webshop de artikelen die u graag wilt bestellen, ga door naar het winkelwagentje, bij uw adres gegevens vult u de kortingscode in, het kadobedrag word direct in mindering gebracht.
Is de waarde van de artikelen hoger dan de waarde van de bon, dan kunt u het restant én de verzendkosten makkelijk betalen via iDeal of Mister Cash.

- Ik ben mijn cadeaubon kwijtgeraakt, kan ik een nieuwe krijgen?
Het is bij verlies niet mogelijk een nieuwe cadeaubon te ontvangen. Een cadeaubon van MooiZelfgemaakt is vrij op naam en kan dus door iedereen worden ingewisseld. De zoekgeraakte cadeaubon blijft dus geldig. Bewaar de e-mail met je cadeaubon dus goed!

- Hoe lang is de cadeaubon geldig?
Een cadeaubon is twee jaar lang geldig. De ontvanger heeft dus alle tijd om een kado te kiezen en te genieten van dit originele cadeau.

- Mijn cadeaubon is verlopen, kan ik deze nog gebruiken?
Helaas kun je een verlopen cadeaubon niet meer inwisselen. De cadeaubonnen worden gecheckt op geldigheid, een verlopen cadeaubon wordt niet meer geaccepteerd. Het is niet mogelijk om een cadeaubon te verlengen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website gaat U hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN