breigaren haakgaren header

Vogels breien met Arne & Carlos ACTIE

Vogels breien met Arne & Carlos
Vogels breien met Arne & Carlos
Vogels breien met Arne & Carlos
Vogels breien met Arne & Carlos
Vogels breien met Arne & Carlos
19.99
InStock
Aantal

Ons favoriete breiduo heeft weer een origineel boek in petto. Na poppen en kerstballen is het tijd voor gebreide vogels waar je op unieke wijze je huis mee kunt opvrolijken!

De kleuren en patronen van de vogels in hun tuin inspireerden Arne & Carlos tot hun nieuwe handwerkboek. Ze ontwierpen in totaal 55 patronen om vogels te breien, inclusief leuke accessoires. De patronen zijn duidelijk en overzichtelijk beschreven met geïllustreerde breischema’s, zodat ze voor elk niveau geschikt zijn. Bovendien bevat dit boek veel mooie sfeerfoto’s vol ideeën om de gebreide vogeltjes een leuke plek te geven in huis.

Aan de hand van een basispatroon kun je de meest uiteenlopende vogels breien, van wintervogels in warme kleuren tot de meest exotische paradijsexemplaren. Vul een mooie vaas met takken en laat de vogels hierin plaatsnemen.
 

Vogels breien met Arne & Carlos

Auteurs: Arne Nerjordet & Carlos Zachrison
ISBN: 9789043919326
Harde kaft met 178 bladzijden
Kosmos Uitgevers
20 patronen voor kleine unieke huisdieren die iedereen graag wil hebben. We zijn allemaal dol op huisdieren vanwege hun gezelschap en unieke karakter, en daarom heb ik deze boefjes allemaal een flinke portie persoonlijkheid gegeven. Ze zijn schattig, innemend, speels en ondeugend - precies wat we van een huisdier verwachten - en al breiend ziet u ze tot leven komen. Welk huisdier er ook op uw verlanglijstje staat - een pup, kip of dinosaurus* - u bent er slechts een paar breisteken van verwijderd. * ik kan niet garanderen dat elke dinosaurus leuk is als huisdier, maar Stef de Stegosaurus is dat in elk geval wel! - See more at: http://www.paagman.nl/product/gebreide-huisdieren/2697372/index.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=google_2697372&gclid=CjwKEAiA0uGmBRDwj7mE1v-LlCYSJADxH16OrT596fOs9cUEjDEy1YJCXGqHy5YtYr542fNm7O-RyBoCIIrw_wcB#sthash.ThJ6YIeR.dpuf

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN