breigaren haakgaren header

Made By Me, handknitting men patronenboek

Made By Me, handknitting men patronenboek
Made By Me, handknitting men patronenboek
Made By Me, handknitting men patronenboek
Made By Me, handknitting men patronenboek
Made By Me, handknitting men patronenboek
5.20
InStock
Aantal
Met Made by Me Men is Rico Design eerste boek die een Rico uitbrengt met veel leuke mannelijke modellen. De hier gepresenteerde stukken zijn tijdloos, modern en casual. De gloednieuwe patronenboek is onderverdeeld in drie thema's. In de eerste deel ligt de nadruk op klassieke Everyday Pieces zoals gezellige jassen en truien. Het tweede hoofdstuk is gewijd aan casual knitwear met een bijzonder hoog draagcomfort. In het derde hoofdstuk kunnen de heren naar moderne Oversize modellen kijken. De patronen bevat zowel eenvoudige modellen als meer geavanceerde breipatronen, zoals een Noorse trui.

19 patronen
50 blz
gebruikt garen: Rico Essentials Merino, Rico Essentials Alpaca.
Duits met Nederlandse vertaling als inleg.

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN