breigaren haakgaren header

Dress your Doll paspop

Dress your Doll paspop
€ 24.95 nu € 20.95
OutOfStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Voor je met een patroon voor poppenkleertjes aan de slag kan, heb je uiteraard een model nodig. Een mannequin. De DressYourDoll pop is ideaal om je eigen creaties te presenteren en te stylen.

Op deze mooie en natuurlijk geproportioneerde witte mannequinpop (maat Barbie pop) van 29 cm met standaard presenteer je jouw creaties als in een echte boetiek!

Onze poppen worden verkocht met een standaard en één setje willekeurige poppenmode. Bovendien worden ze gepresenteerd in een prachtige doos die ook als pashokje kan dienen. 

LET OP: Foto geeft niet altijd de kleertjes aan die meegeleverd wordt, deze zijn willekeurig

Poppenkleertjes maken wordt kinderspel!

Met DressYourDoll kunnen kinderen op een eenvoudige en leuke manier zelf poppenkleertjes maken voor hun modepoppen, maat Barbie.

Van super makkelijk tot wat moeilijker: met de voorbedrukte patroontjes op een rekbare, niet rafelende stof naai je in een handomdraai een hippe outfit voor je Barbie. Je hoeft enkel te knippen op de rand van het patroon en te naaien op de stippellijntjes.

Onze bonte collectie zelfmaak-poppenmode daagt uit en inspireert. Zin om ook je eigen poppenkleertjes te gaan maken? De bijgevoegde patronen op papier zetten je al een heel eind op de goede weg!

It's all about fashion. Creëren, ontwerpen, stylen... enkel de catwalk moet je er nog bij verzinnen.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN