breigaren haakgaren header

Dress Your Doll pakket voor 5 kinderen ACTIE

Dress Your Doll pakket voor 5 kinderen
€ 49.75 nu € 39.25
InStock
Aantal

Originele verjaardagsfeestjes voor mode-ontwerpers.

Hou jij van mode? En ben je op zoek naar een origineel en creatief verjaardagsfeestje met jouw vrienden en vriendinnen? Dan is DressYourDoll echt iets voor jou!


Heeft u een kinderfeestje? Een kinderverjaardag of een leuke woensdag middag? laat de kinderen hun favoriete Barbie meenemen en laat ze kleertjes maken.
Met deze workshop pakket vermaakt u ze allemaal. U krijgt diverse willekeurige patronen.
Heeft u geen scharen genoeg in huis? We sturen een paar schaartjes en naalden mee.

Per kind kunnen er 2 sets kleertjes gemaakt worden.

Poppenkleertjes maken wordt kinderspel!

Met DressYourDoll kunnen kinderen op een eenvoudige en leuke manier zelf poppenkleertjes maken voor hun modepoppen, maat Barbie.

Van super makkelijk tot wat moeilijker: met de voorbedrukte patroontjes op een rekbare, niet rafelende stof naai je in een handomdraai een hippe outfit voor je Barbie. Je hoeft enkel te knippen op de rand van het patroon en te naaien op de stippellijntjes.

Onze bonte collectie zelfmaak-poppenmode daagt uit en inspireert. Zin om ook je eigen poppenkleertjes te gaan maken? De bijgevoegde patronen op papier zetten je al een heel eind op de goede weg!

It's all about fashion. Creëren, ontwerpen, stylen... enkel de catwalk moet je er nog bij verzinnen.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN